1 - 1 și două eliminări cu Sepsi

1 - 1 și două eliminări cu Sepsi

Universitatea egalează târziu pe Sepsi, într-un meci în care căpitanul Mitriță a fost eliminat mult prea ușor.

Data: 09.11.2018

Ora: 21:00

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Competiție: Liga I Betano (Etapa a 15-a)

Goluri: Burlacu (min. 82) / Karnitskyi (min. 37) 

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag (Burlacu, min. 74) - Mateiu, Cicâldău - Bărbuț, Mitriță, Fedele (Meza Colli, min. 46)- Rocha (Baicu, min. 46)
Rezerve: Popescu - Meza Colli, Dimitrov, Bic, Burlacu, Ferreira, Baicu
Antrenor: Devis Mangia

Sepsi OSK: Fejer - Moura, A. Rus, Jovanovici, Sato - Velev, Karnițki - Drăghici, Vașvari, Fl. Ștefan - Tandia
Rezerve: Niczuly - I. Ursu, Prosser, Simonovski, Hadnagy, Nouvier, Hamed
Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Urzică Vladimir, Mircea Grigoriu

Craiova începe mai bine repriza și Alex Mateiu scoate lovitura de pedeapsă în minutul 28, dar Fedele ratează. La scurt timp după acea fază, o neatenție în flancul drept al apărării noastre, la o fază fixă a oaspeților, se soldează cu deschiderea scorului: Karnitskiy înscrie din apropiere după ce centrarea lui Ștefan traversează tot careul nostru. Oaspeții intră în avantaj la vestiare. 0 – 1.

În a doua parte, Mitriță este eliminat pentru două simulări consecutive, a doua imaginară. Craiova continuă să preseze, dar fără ocazii mari. Oaspeții trec pe lângă majorarea scorului în minutul 80, dar Mateiu salvează miraculos din fața porții goale. Faza continuă cu Burlacu plecând din jumătatea lui, driblând spectaculos, apoi oferindu-i o pasă în stânga lui Bărbuț. Piticul rămas să-l suplinească pe Mitriță driblează excelent și îi întoarce mingea în centru aceluiași Burlacu, care aduce egalarea cu un lat pus la colțul lung.

Radu Petrescu insistă să fie personajul principal al unui meci altfel excelent până la final, eliminându-l și pe Martic pentru al doilea galben, în prelungiri. Se termină 1-1 și Universitatea rămâne deocamdată pe locul 3 în Liga I.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.