3 alb-albaștri, în echipa ideală a debutanților

3 alb-albaștri, în echipa ideală a debutanților

Mirko PigliacelliValentin Mihăilă și Elvir Koljic, incluși în cea mai bună echipă formată din jucătorii debutanţi care au evoluat în etapele disputate până acum din sezonul 2018/2019, conform Ligii Profesioniste de Fotbal.

LPF a scris următoarele lucruri despre cei trei „lei”:

„Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 21 jocuri) - Prin transferul său, craiovenii au acoperit un post care le-a pus destule probleme în trecut. Are acea doză de nebunie specifică portarilor buni, apreciată din plin de către pătimaşul public oltean.

Valentin Mihai Mihăilă (Universitatea Craiova / 16 jocuri) - La doar 18 ani, s-a impus ca titular dintr-un lot cu mulţi jucători experimentaţi. A impresionat prin tehnică şi dăruire. A izbutit două pase decisive şi a scos două penalty-uri.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 12 jocuri) - Un vârf de careu clasic, masiv, excelent pliat pe jocul alb-albaştrilor. Deşi a fost transferat după startul sezonului, a marcat de 10 ori, înscriindu-se astfel în lupta pentru titlul de golgheter.”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.