3 „lei” în #EchipaEtapei a 12-a

3 „lei” în #EchipaEtapei a 12-a

2 - 1 cu FCSB și evoluțiile alb-albaștrilor au ieșit în prim-plan în analiza Ligii Profesioniste de Fotbal. Astfel, antrenorul etapei este chiar Devis Mangia și în cel mai bun prim unsprezece se regăsesc Matteo Fedele și Elvir Koljic, marcatorii celor două goluri.

LPF a scris următoarele lucruri despre ei:

„Matteo Fedele (Universitatea Craiova / 26 de ani / 8 jocuri) - A marcat golul care a adus prima victorie din contul oltenilor în faţa rivalilor din ultimii 16 ani. Este un jucător care câştigă multe dueluri fizice pe durata unei partide.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 23 de ani / 6 jocuri) - Este cel mai în formă atacant din campionat! Prin reuşita din ultima rundă, a ajuns la șase goluri în șase partide disputate pe prima scenă în tricoul oltenilor.

ANTRENORUL ETAPEI
Devis Mangia (U Craiova / 44 de ani) - Excelent mobilizaţi în pauză de către antrenor, elevii italianului au ieşit total schimbaţi în bine pe teren, iar rezultatul s-a văzut. Craiovenii au revenit în partea secundă şi au izbutit victoria.”

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.