51 de ani de la inaugurarea templului în care zeii au coborât în iarbă

51 de ani de la inaugurarea templului în care zeii au coborât în iarbă

Astăzi, 29 octombrie 2018, se împlinesc 51 de ani de la inaugurarea fostului „Central” din Bănie. Campioana Unei Mari Iubiri este tot aici, în același loc, dar mai modern și mai frumos ca niciodată. Locul în care, toți cei cu sufletul alb-albastru au învățat să iubească pentru prima oară!

În 1964, odată cu promovarea Științei în prima ligă, stadionul „Tineretului” s-a dovedit neîncapător, prea mic pentru pasiunea și dragostea oltenilor pentru fotbal și echipa lor de suflet. Astfel, s-a proiectat o nouă arenă: „Centralul” din Bănie! Stadionul a fost inaugurat la 29 octombrie 1967, cu ocazia meciului de tineret România – Polonia, scor 2 - 2, joc în care au evoluat și alb-albaștrii Sfârlogea, Deliu, Țarălungă și Marin Marcel. De atunci, a devenit fieful Universității Craiova! Locul în care zeii din Maxima au coborât în iarbă pentru a face fericiți zeci de mii de suporteri!

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.