9 ani fără Maestru

9 ani fără Maestru

Astăzi, 5 noiembrie 2019, se împlinesc 9 ani de când ne-a părăsit Adrian Păunescu. Maestre, victoria de aseară ți-o dedicăm ție și știm că ne veghezi de acolo de sus. 

Adrian Păunescu va rămâne nemuritor pentru toți cei crescuți cu credință pentru culorile Universității Craiova. În dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2010 ne părăsea marele poet național Adrian Păunescu. Suporter pătimaș al Științei, Maestrul i-a fost alături atât în momentele de glorie, cât și în cele de restriște. A iubit Universitatea cu toată ființa, închinându-i cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal din România, „Cântec pentru Oltenia“. Atașamentul său pentru oraș și echipă a fost total, și, ca orice fan și-a dorit să vadă din nou Universitatea acolo sus, în bătălia la vârf. Știm că Adrian Păunescu ne veghează din ceruri și promitem să ridicăm iarăși steagul Olteniei.

#AdrianPaunescu

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 03 Iul 2020

20:00

Gaz Metan

Play-off Liga 1

Stadionul „Gaz Metan”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj536
2Universitatea Craiova535
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.