A fost lumină în jocul Științei: 1-0 cu Sepsi

A fost lumină în jocul Științei: 1-0 cu Sepsi

În fața a 8000 de suporteri care și-au susținut exemplar formația în a doua zi de Paști, Universitatea a făcut o repriză secundă excelentă și ține aproape de primele două locuri după o execuție senzațională a lui Cicâldău.

Partida începe cu bara lui Cicâldău din centrarea lui Dimitrov. Craiova continuă presiunea și arbitrul Mladinovici nu vede un fault șocant făcut de Tandia la Donkor, pedepsit doar cu galben de central.

Traseele se leagă bine în jocul Craiovei și Dimitrov apare foarte bine la finalizare, după o acțiune pe mult mai activa (față de trecut) bandă dreaptă.

Andrei Cristea trece pe lângă deschiderea scorului chiar în debutul părții a doua și este schimbat la scurt timp cu Fortes. Jocul se schimbă și el, iar Cicâldău așază o cireașă pe tortul de Paști cu o mică bijuterie în minutul 57: șut din prima, cu mingea în plină mișcare, iar mingea se duce glonț în vinclul lui Fejer.

Fortes intră bine în meci și are cel puțin trei ocazii bune, dar lipsa de inspirație a portughezului în fața porții continuă.  

Tandia are singurele două ocazii ale oaspeților, după un șut frumos de la 25 de metri și un cap din colțul careului mic, dar meciul se termină 1-0 și Știința revine la 3 puncte de FCSB și 5 de CFR, cu o oră înainte de CFR – Viitorul. Urmează un nou meci pe teren propriu, un meci cu FCSB.

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 18 Iul 2019

19:00

FC Sabail

UEFA Europa League

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Look Plus

Clasamentul

# Echipa M P
1Viitorul13
2FCSB13
3Universitatea Craiova13
4Astra Giurgiu11
5FC Botoșani11
6Gaz Metan11
7Chindia11
8Poli Iași11
9CFR Cluj11
10FC Voluntari11
11Sepsi Sf. Gheorghe11
12FC Hermannstadt10
13Academica Clinceni10
14FC Dinamo10

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.