Acesta este echipamentul în care atacăm sezonul 2019 – 2020!

Acesta este echipamentul în care atacăm sezonul 2019 – 2020!

Unul dintre ultimii pași înainte de startul jocurilor oficiale din noul sezon a fost realizat. Clubul Universitatea Craiova a prezentat în cursul zilei de astăzi noul echipament pe care îl vor îmbrăca alb-albaștrii din Bănie.

În cadrul conferinței de presă au participat fotbaliștii Mirko Pigliacelli și Mihai Roman, respectiv managerul general Marcel Popescu.

Colaborarea dintre clubul Universitatea Craiova și partenerul tehnic Joma continuă și pentru noul sezon competițional 2019 – 2020 Liga 1 și venim în întâmpinarea suporterilor cu un model unic realizat alături de ei, în detrimentul firmelor specializate de branding. Pentru că transparența este cheia în relația club – suporteri, considerăm că cei care ne susțin necondiționat pot aduce valoare unui brand imens așa cum este Universitatea Craiova. Vă prezentăm, mai jos, câteva elemente cheie care definesc tricourile în care întreaga familie alb-albastră va performa atât în competițiile interne, cât și în UEFA Europa League. Ca și în sezonul trecut, partenerul nostru principal, Betano este prezent pe piept, iar pe spatele tricoului vom continua cu partenerul Sarcom, cu marca Sticky. Fiindcă istoria a fost scrisă de eroi am dorit să păstrăm și logo-ul Campioana Unei Mari Iubiri. Denumirea se regăsește pe spatele tricoului, chiar deasupra numelui jucătorului, sub o grafică specială realizată în urmă cu ceva timp de suporteri. Nu în cele din urmă, fontul numerelor de pe tricouri este inspirat din sabia leului de pe stema Universității, printr-o formă ascuțiță adaptată noilor tendințe.

Tricoul de joc pentru meciurile de pe teren propriu propriu este cel pe alb, cu un design liniar de culoare albastră. Echipamentul pentru deplasare va fi de culoare albastră, iar tricoul va avea pe piept același design liniar de culoare albastru închis. Cea de a treia opțiune va fi tricoul de culoare dark navy. Prima opțiune pentru tricoul de portar este pe culoare galben, a doua sky blue și a treia antracit cu galben fluorescent.

Ne dorim și sperăm ca în acest tricou echipa noastră să atingă performanțe și mai înalte față de sezonul trecut.

NOUL TRICOU OFICIAL DE JOC POATE FI ACHIZIȚIONAT ATÂT DE LA MAGAZINELE ȘTIINȚEI, CÂT ȘI ONLINE PE http://shop.ucv1948.ro/, LA PREȚUL DE 179,00 LEI.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 18 Iul 2019

19:00

FC Sabail

UEFA Europa League

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Look Plus

Clasamentul

# Echipa M P
1Viitorul13
2FCSB13
3Universitatea Craiova13
4Astra Giurgiu11
5FC Botoșani11
6Gaz Metan11
7Chindia11
8Poli Iași11
9CFR Cluj11
10FC Voluntari11
11Sepsi Sf. Gheorghe11
12FC Hermannstadt10
13Academica Clinceni10
14FC Dinamo10

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.