Alb-albaștrii au parte în Turcia de toate condițiile pentru performanță

Alb-albaștrii au parte în Turcia de toate condițiile pentru performanță

Știm că sunteți deja nerăbdători să fiți din nou aproape de Universitatea Craiova, astfel că ne dorim ca în această perioadă de cantoanament din Turcia să fiți la curent cu tot ceea ce se întâmplă în cadrul echipei noastre. Alb-albaștrii vor fi cantonați la Hotel Papillon Belvil în perioada 6 - 26 ianuarie, timp în care vom disputa patru amicale de pregătire: cu SV Meppen, Lechia Gdansk, Zaglebie Lubin și PFC Ludogorets Razgrad. 

Condițiile în care vor sta Băluță, Mitriță & restul băieților sunt de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfășura la cel mai înalt nivel. Hotelul Papillon Belvil a fost deschis în anul 1992, renovat în urmă cu cinci ani, având o suprafață totală de 90.000 mp. și se află situat chiar la 100 de metri de plajă. Fotbaliștii noștri vor avea parte și de un centru SPA & Wellness:  baie turcească, camere de aburi, saune, piscine interioare încălzite, jacuzzi, centru de fitness, camere de tratament și o suita spă privată de lux, plus multe alte tratamente spa. Hotelul cuprinde și un Centru Sportiv la aproximativ trei kilometri distanță, cu cinci terenuri de fotbal de cea mai înaltă calitate. Toate terenurile au instalații de nocturnă, iar gazonul se prezintă în condiții excelente. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 23 Iul 2018

21:00

Poli Iași

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj00
2FCSB00
3Universitatea Craiova00
4Viitorul00
5Astra Giurgiu00
6Poli Iași00

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.