Amicalul cu Ludogorets încheie stagiul de pregătire

Amicalul cu Ludogorets încheie stagiul de pregătire

S-a încheiat și ultimul meci de verificare din stagiul de pregătire din Turcia, cel cu Ludogorets Razgrad. Alb-verzii au învins cu scorul de 2 – 0, prin golurile marcate de Joao Paulo în minutele 66 și 70.

Stadion: terenul din cadrul hotelului Cornelia de Luxe Resort

Ora: 18:00 (17:00 – ora României)

Antrenorul Devis Mangia a utilizat următoarul prim unsprezece:  Mitrovic - Popov, Kelic, Popa - Martic, Screciu, Mateiu, Bancu - Băluță, Burlacu, Gustavo

Dimitar Dimitrov a aliniat următorul prim „11”: Renan – Cicinho, Igor, Forster, Vasilev – Dyakov, Anicet – Kovachev, Marcelinho, Wanderson – Keseru.

Prima repriză a confruntării cu Ludogorets a fost la discreția alb-albaștrilor, cea mai mare ocazie fiind în minutul 35. Mateiu și Băluță au șutat, pe rând, în blocajul apărării adverse, iar mingea a ajuns apoi la Gustavo care a ratat de puțin colțul lung al porții lui Renan. Replica bulgarilor a venit câteva minute mai târziu, când lovitura liberă executată de Keseru a nimerit bara porții lui Mitrovic. 0 – 0 a fost scorul pauzei

La pauză nu a fost efectuată nicio modificare în echipa Științei

Alb-verzii au schimbat aproape toată echipa la pauză, iar aceștia au început să pună o presiune din ce în ce mai mare. Andrei Burlacu a fost înlocuit de Valentin Mihăilă în minutul 54 al meciului. În urma unei devieri nefericite, bulgarii au reușit să deschidă scorul în minutul 66, iar trei minute mai târziu adversarii au majorat diferența. Mangia l-a aruncat în luptă în minutul 76 și pe vârful Markovic în locul lui Gustavo. Scorul a rămas neschimbat până la final, 2 – 0 pentru Ludogorets.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.