Avem cei mai mulți reprezentanți în #EchipaEtapei a 23-a

Avem cei mai mulți reprezentanți în #EchipaEtapei a 23-a

Alb-albaștrii la înălțime după victoria contra CFR-ului. Liga Profesionistă de Fotbal i-a inclus pe Mirko Pigliacelli, Valentin Mihăilă și Andrei Cristea în #EchipaEtapei a 23-a din Liga 1 Betano, ediția 2018 - 2019. Antrenorul acestei etape Devis Mangia.

LPF a scris următoarele lucruri despre ei:

„Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 25 de ani / 23 jocuri) - A bifat al 10-lea meci din acest sezon fără gol primit, egalându-l la acest capitol pe Giedrius Arlauskis. În plus, jocul bun de picior i-a adus şi prima pasă de gol în Liga 1 Betano..

Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 19 ani / 18 jocuri) - Puştiul debutat de Mangia în startul sezonului a avut o nouă evoluţie remarcabilă. A reuşit a treia pasă de gol din ediţia curentă, în care a mai obţinut şi două penalty-uri.

Andrei Cristea (Universitatea Craiova / 34 de ani / două jocuri pentru Universitatea Craiova) - A deschis scorul în derby-ul etapei şi a devenit primul jucător care a marcat pentru două echipe în ediţia curentă. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.

Devis Mangia (Universitatea Craiova / 44 de ani) - A fost inspirat în alegerea formulei de start prin titularizarea lui Andrei Cristea, dar şi la pauză, când a reglat excelent problemele apărute în defensivă pe durata primei reprize.”

#AsaELaCraiova

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.