Baiaram, căpitan în premieră pentru Știința

Baiaram, căpitan în premieră pentru Știința

Mezinul Universității Craiova a fost desemnat, în premieră, căpitan al alb-albaștrilor la amicalul dintre Universitatea Craiova și Spartak Subotica, scor final 2 - 1. Felicitări, Ștefan!

La doar 16 ani a primit această șansă unică de a fi căpitan al Universității Craiova, chiar dacă vorbim despre un meci amical. Ne dorim ca acest lucru să fie un boost important de încredere pentru tânărul nostru fotbalist. Vicecampion național în Liga Elitelor Under-17 și câștigător al SuperCupei cu Știința la aceeași competiție, Ștefan este unul dintre produsele de viitor ale fotbalului oltenesc și nu numai.

Povestea lui Fane este una tristă. Nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, iar de la vârsta de şase luni este crescut de un asistent maternal. Cu toate acestea, eun copil model. Învaţă bine, dovadă fiind premiul I obţinut înclasa I, face meditaţii la engleză şi e foarte respectuos. Marea lui pasiune rămâne însă fotbalul, sport pe care l-a descoperit încă de la 4 ani. Are un fizic impunător, iar calitățile tehnice și viteza de reacție sunt alte atribute care completează tabloul unui foarte tânăr fotbalist. Atribute care l-au recomandat pentru a face pasul la echipa mare a Universității. Alături de el la fiecare meci este Gheorghe Burticioiu, asistentul maternal care l-a preluat în îngrijire pe cel lăsat în plata Domnului de femeia care l-a născut.

#StefanBaiaram17

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 03 Iul 2020

20:00

Gaz Metan

Play-off Liga 1

Stadionul „Gaz Metan”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj536
2Universitatea Craiova535
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.