Bilete și transport la meciul cu Chindia Târgoviște

Bilete și transport la meciul cu Chindia Târgoviște

Acasă e unde joacă Știința și noi trebuie să fim mereu alături de ea. Pentru asta, ne mobilizăm puternic în următoarea deplasare: la Ploiești, pe „Ilie Oană”, contra Chindiei Târgoviște. Închide televizorul și hai la meci!

Organizatorii ne-au pus la dispoziție aproximativ 700 de bilete în Peluza II (sectoarele 307, 308 și 309) din cadrul stadionului „Ilie Oană” din Ploiești. Prețul unui bilet este de 10 lei și poate fi achiziționat zilnic de la magazinul oficial sau magazinul mobil din Craiova, sau chiar și în ziua meciului de la stadion. O parte din strada „Stadionului” va fi închisă circulației sâmbătă și rezervată suporterilor noștri pentru a parca autocarele, microbuzele sau mașinile personale. 

Program magazin oficial: 10:00 - 22:00

Program magazin mobil: 10:00 - 19:00

Peluza Nord Craiova organizează această deplasare cu autocare sau microbuze în funcție de cerere, iar doritorii trebuie să contacteze un membru al galeriei. Prețul transportului dus-întors este de 30 de lei.

#HaiLaStadion

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.