Blue Friday revine în Bănie!

Blue Friday revine în Bănie!

Clubul Universitatea Craiova păstrează tradiția anuală și continuă surprizele de Blue Friday. Fanii Campioanei Unei Mari Iubiri vor putea achiziționa produse, online sau de la magazinul mobil, cu discount de 30%!

Suporterii care achiziţionează produse de la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul”, sau online, de pe noul nostru fan-shop www.shop.ucv1948.ro, vor beneficia de reduceri semnificative cu ocazia zilei Blue Friday. Astfel, întreaga zi de vineri, multe dintre articolele cu însemnele alb-albastre au o reducere de 30%. Printre produsele cu discount se numără: mănușile, perna de stadion, bentița cu urechi, mingea mini, pijamaua, fesul cu fular, setul de iarnă dedicat celor mici și fesul - fular. Promoţia este valabilă în limita stocului disponibil. Vă aşteptăm cu drag la magazinul mobil al Universității Craiova!

Nu ai timp să ajungi la magazin? Achiziționează-ți produsul dorit online, de AICI!

Programul de funcționare al magazinului mobil: intervalul orar 09:00 - 21:00.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 27 Mai 2018

21:00

Cupa României

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Pro TV, Telekom Sport

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1049
3Universitatea Craiova1038
4Viitorul1035
5Astra Giurgiu1033
6Poli Iași1024

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.