Clinceni Arena se inaugurează cu Știința în prim-plan

Clinceni Arena se inaugurează cu Știința în prim-plan

Se scrie istorie în Ilfov. Stadionul modernizat din Clinceni va fi inaugurat duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 15:00, cu prilejul jocului dintre Academica și Știința.

De la începutul acestui sezon, Academica Clinceni a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Voluntari, Giurgiu și Călăraşi. Clinceni este o comună din Ilfov cu doar 4.700 de locuitori, fiind cea mai mică localitate cu echipă în prima ligă din România. Arena din Cliceni are o capacitate de aproximativ 2.800 de locuri și a fost modernizată la standardele Ligii I. 

Galeria Universității Craiova strigă deja adunarea pentru această deplasare, mizând pe un număr mare de suporteri olteni, având în vedere nucleele de suporteri din capitală și din apropiere. 35 de lei este prețul transportului dus-întors cu autocarele sau microbuzele în funcție de cerere, iar doritorii trebuie să contacteze un membru al galeriei sau să trimită un mesaj în privat paginii Peluza Nord Craiova.

#StiintaLaClinceni

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 12 Iul 2020

21:00

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova638
2CFR Cluj536
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.