Detalii legate de organizarea meciului Universității Craiova II de vineri, 2 noiembrie

Detalii legate de organizarea meciului Universității Craiova II de vineri, 2 noiembrie

Referitor la meciul echipei a doua a Universității ce se va va disputa vineri, 2 noiembrie, orele 14:00, pe stadionul Extensiv, facem următoarele precizări:

- Vor putea participa la acest meci exclusiv abonații Universității Craiova care vor avea acces începând cu ora 12, după cum urmează: abonații de la peluzele nord și sud vor putea sta la peluza stadionului Extensiv, abonații de la tribunele I și II vor avea rezervată tribuna I, iar cei cu abonamente la oficială vor avea loc la tribuna 0.

- Galeria domnului Adrian Mititelu va primi 300 de bilete (mai mult de 5% din totalul locurilor pe stadion) în sectorul destinat oaspeților de la tribuna II. Prețul acestora va fi de 2 lei bucata. Precizăm faptul că, până la această oră, nu am primit nicio solicitare oficială pentru bilete din partea clubului oaspete.

- Partida va fi televizată și transmisă exclusiv pe canalele de YouTube și Facebook ale Universității Craiova, precum și pe site-ul oficial al Științei, www.ucv1948.ro. Cum drepturile de televizare ne aparțin, avertizăm publicul spectator că accesul cu camere video sau aparate foto profesionale va fi interzis, cu excepția, desigur, a presei acreditate.

- Jurnaliștii care doresc să fie prezenți la meci sunt rugați să se adreseze biroului de presă al Universității Craiova pentru eliberarea de acreditări. Acreditările vor fi distribuite în limita locurilor disponibile. Prioritate au jurnaliștii acreditați la meciurile Universitații Craiova din sezonul competițional 2018 – 2019.

- Clubul nostru nu va trata în mod diferit această partidă față de cele disputate în compania celorlalte adversare din seria noastră, adică nu va detașa alți jucători de la echipa mare. Rămânem fideli însuși principiului care a stat la baza înființării echipei secunde a clubului: cel de a pregăti juniori pentru a putea face pasul la echipa mare a Universității Craiova.

- În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul și de după partidă vom folosi apelativul ”echipa oaspete” pentru formația domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legtăură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală. Bazându-se exclusiv pe deja celebra „continuitate prin patron”, echipa oaspete folosește abuziv la acest moment denumirea clubului nostru, stema clubului nostru și imnul oficial al clubului nostru. Toate aceste elemente de identitate au aparținut și vor aparține pentru totdeauna Universității Craiova, adică orașului și suporterilor Științei din toată lumea.

Vă mulțumim și vă așteptăm la meci, pe care îl privim ca pe o bună încălzire pentru mult mai importanta partidă pe care prima echipă a Științei o va susține în aceeași zi, la Iași.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 23 Aug 2019

21:00

Astra Giurgiu

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj614
2Poli Iași614
3Viitorul612
4Gaz Metan612
5FC Botoșani610
6Universitatea Craiova610
7Sepsi Sf. Gheorghe68
8Astra Giurgiu68
9FC Hermannstadt66
10FC Voluntari65
11FCSB64
12Chindia64
13Academica Clinceni63
14FC Dinamo63

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.