Duel cu FC Botoșani în semifinalele Cupei României

Duel cu FC Botoșani în semifinalele Cupei României

ECHIPA TA - Campioana Unei Mari Iubiri și-a aflat adversara din semifinalele Cupei României! Știința va înfrunta formația FC Botoșani pentru calificarea în finala mult-așteptată de întreaga suflare alb-albastră.

Cu puțin timp în urmă a avut loc tragerea la sorți la sediul Federației Române de Fotbal. Universitatea Craiova este singura reprezentantă a Play-Off-ului rămasă în această competiție și va înfrunta FC Botoșani, ocupanta locului 2 în Play-Out. Turul va fi la Craiova, iar returul la Botoșani.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în dublă manșă, pe 17/18/19 aprilie, respectiv 8/9/10 mai 2018. Finala este programată în data de 27 mai 2018, locul urmând a fi anunțat, în curând, pe website-ul oficial al FRF.

Ovidiu Costeșin, director executiv Universitatea Craiova a declarat: „A fost o tragere la sorți cu ghinion, pentru că am nimerit cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni. Din toate punctele de vedere: al valorii echipei, al deplasării, al orașului. Trebuie să acceptăm tragerea și să încercăm să mergem mai departe. Vom juca returul pe terenul echipei care în acest sezon de Cupa României a eliminat atât liderul, cât și campioana en titre a Ligii 1. În Cupa României nu contează cine e favorit, mai ales cum sunt cei de la Botoșani, care nu mai au obiectiv în afară de Cupa României; se pot menaja în campionat, pentru că nu mai au emoții cu retrogradarea. Un trofeu câștigat ar reprezenta o bucurie adusă suporterilor, după 25 de ani de așteptare, prea mulți pentru Universitatea Craiova. Sperăm ca anul ăsta să profităm de șansa pe care o avem.”

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.