Egal cu Hagi

Egal cu Hagi

Știința a dominat autoritar deplasarea de la Ovidiu, dar a plecat doar cu un punct, după un penalty ratat de Koljic în prima parte.

Data: 03.02.2019

Ora: 20:00

Stadion: „Central”, Ovidiu

Competiție: Liga 1 Betano (Etapa a 22-a)

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țiru, Kuipers, De Nooijer - Achim, T. Băluță, P. Iacob - I. Vînă, I. Hagi, Houri. Rezerve: Torday - Rivaldinho, Casap, Calcan, Boboc, V. Ghiță, Artean
Antrenor: Gică Hagi

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Dimitrov (Martic, min. 70) Donkor, Kelic, Tiago - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli, Mihăilă (Rocha, min. 66), Bancu - Koljic (Cristea, min. 80). Rezerve: Popescu - Martic, Briceag, Fedele, Bărbuț, Rocha, Cristea
Antrenor: Devis Mangia

Ambii antrenori surprind la debut, Mangia prin revenirea la 3-4-3, Hagi cu folosirea lui Ianis vârf fals în primele 70 de minute. Craiova domină teritorial și Marcel Bârsan acordă un penalty în minutul 30, pentru un fault la Elvir Koljic. Ratează însă același Koljic, a cincea lovitură de pedeapsă nefructificată în acest an.

Universitatea își continuă presiunea în partea a doua, dar Viitorul e mai periculoasă pe contraatac, cu Pigliacelli decisiv în două rânduri în fața lui Hagi.

După o etapă jucată în primăvară, cele trei echipe din fruntea Ligii I rămân despărțite de tot atâtea puncte, urmare a câte un egal al fiecăreia. Pe Știința o așteaptă derby-ul cu CFR Cluj, duminică seara, pe Oblemenco.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.