Egal cu Hagi

Egal cu Hagi

Știința a dominat autoritar deplasarea de la Ovidiu, dar a plecat doar cu un punct, după un penalty ratat de Koljic în prima parte.

Data: 03.02.2019

Ora: 20:00

Stadion: „Central”, Ovidiu

Competiție: Liga 1 Betano (Etapa a 22-a)

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țiru, Kuipers, De Nooijer - Achim, T. Băluță, P. Iacob - I. Vînă, I. Hagi, Houri. Rezerve: Torday - Rivaldinho, Casap, Calcan, Boboc, V. Ghiță, Artean
Antrenor: Gică Hagi

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Dimitrov (Martic, min. 70) Donkor, Kelic, Tiago - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli, Mihăilă (Rocha, min. 66), Bancu - Koljic (Cristea, min. 80). Rezerve: Popescu - Martic, Briceag, Fedele, Bărbuț, Rocha, Cristea
Antrenor: Devis Mangia

Ambii antrenori surprind la debut, Mangia prin revenirea la 3-4-3, Hagi cu folosirea lui Ianis vârf fals în primele 70 de minute. Craiova domină teritorial și Marcel Bârsan acordă un penalty în minutul 30, pentru un fault la Elvir Koljic. Ratează însă același Koljic, a cincea lovitură de pedeapsă nefructificată în acest an.

Universitatea își continuă presiunea în partea a doua, dar Viitorul e mai periculoasă pe contraatac, cu Pigliacelli decisiv în două rânduri în fața lui Hagi.

După o etapă jucată în primăvară, cele trei echipe din fruntea Ligii I rămân despărțite de tot atâtea puncte, urmare a câte un egal al fiecăreia. Pe Știința o așteaptă derby-ul cu CFR Cluj, duminică seara, pe Oblemenco.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.