Evoluția lui Baiaram, salutată de reprezentanții FRF

Evoluția lui Baiaram, salutată de reprezentanții FRF

Introdus pe teren în minutul 84 al meciului cu Astra, la scorul de 1-1, tânărul Baiaram și-a făcut repede simțită prezența printr-o incursiune perfectă pe partea stângă, reușind să îi ofere lui Koljic golul victoriei pe tavă. Website-ul frf.ro a publicat un articol în care este menționat Ștefan. 

Selecționerul echipei naționale Under-18 a României, Dan Oprescu a declarat pentru frf.ro: „Pe Ștefan Baiaram îl urmăresc atent de multă vreme, are o tehnică în regim de viteză de tipul lui Mihăilă și o foarte bună disciplină tactică. Nu am putut lucra la lot până acum, deși a fost convocat de multe ori, tocmai pentru că este important pentru Universitatea și asta spune multe despre potențialul său! Vom lucra la partidele oficiale.”

De asemenea, reprezentanții FRF au mai scris următoarele lucruri: „Baiaram a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de acasă cu Astra Giurgiu, după ce oaspeții egalaseră pentru 1-1 în minutul 71. Iar intrarea lui a fost decisivă! Baiaram a pornit o cursă impetuoasă în minutul 91 și l-a servit perfect pe Koljici pentru golul victoriei care ține Craiova aproape de CFR Cluj în lupta pentru titlul de campioană!”

#FRF

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 14 Aug 2020

17:00

FC Viktoria Plzen

Amical

Stadionul Jenbach

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.