Fotbal spectacol și 3 puncte de Moș Nicolae

Fotbal spectacol și 3 puncte de Moș Nicolae

Final fericit într-un nou episod din #BataliaPentruPodium. De data aceasta, la Chiajna. Concordia – Unviversitatea 1 – 3 scor final și alb-albaștrii lui Mangia vin cu toate punctele acasă.

Data: 06.12.2018

Ora: 20:00

Stadion: „Concordia”, Chiajna

Competiție: Liga 1 Betano (Etapa a 18-a)

Goluri: Ropotan (min. 26) / Koljic (min. 23), Bărbuț (min. 32), Cicâldău (min. 39)

Concordia Chiajna: Caparco - A. Albu, M. Leca, Marc, Fota - Ropotan - Grădinaru, Gorobsov, Prepeliță - Măzărache, Guessan. Rezerve: A. Costache - Batin, M. Cristescu, Bărboianu, Ivanovici, R. Deaconu, Nivaldo
Antrenor: Dorinel Munteanu

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Tiago, Kelic, Bancu - Mateiu, Fedele - Bărbuț (Meza Colli, min. 79), Cicâldău, Mihăilă (Rocha, min. 68) – Koljic (Bic, min. 89). Rezerve: Popescu - Dimitrov, Briceag, Popa, Bic, Nuno Rocha, Meza Colli
Antrenor: Devis Mangia

Pentru suporterii Științei ziua disputării meciului nu a fost un impediment, cum de altfel nici vremea, deloc prietenoasă. Așa cum ne-am obișnuit, Campioana Unei Mari Iubiri a avut parte de o susținere numeroasă, peste 300 de suporteri fiind prezenți în tribune.

Știința a pus stăpânire pe joc încă din startul partidei, iar vârful Koljic a dezghețat tabela în minutul 23 prin lovitura de la 11 metri executată puternic. Replica gazdelor a venit prin Ropotan 3 minute mai târziu, cel care a restabilit egalitatea printr-o lovitură de cap din interiorul carelului. „Leii” nu s-au lăsat mai prejos și au mai marcat de două ori până la pauză prin Bărbuț în minutul 32 și Cicâldău în minutul 39. 1 -3 la pauză.

Până la finalul celor 90 de minute tabela a rămas neschimbată, astfel că ne întoarcem la Craiova cu toate punctele puse în joc. 

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut în această seară, atât din tribunele stadionului „Concordia”, cât și din fața micilor ecrane. Este și victoria voastră.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.