Ghidul suporterilor la #UltimulMeciDin2017

Ghidul suporterilor la #UltimulMeciDin2017

Știința va organiza jocul din etapa a 22-a a Ligii I Betano cu CFR Cluj. Facem următoarele precizări: 

Clubul Universitatea Craiova mulțumește suporterilor alb-albaștri care au achiziționat biletele și face un apel către aceștia să-i susțină pe băieți într-un mod civilizat, respectând regulile de conduită în stadion.

Mai sunt #BILETE disponibile la Tribuna I (40 LEI), Peluza Nord (15 LEI), Peluza Sud (15 LEI) și Tribuna VIP (100 LEI). Planul de sală interactiv, aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-stadionul-ion-oblemenco-1012041/performance.html

Biletele se vând la Sala Polivalentă din Craiova pe întreaga durată a zilei de astăzi. Prin partenerii Eventim.ro veți putea cumpăra bilete doar până la ora 15:00.

Magazinul nostru mobil va avea următorul program astăzi, 16 decembrie 2017: 09:00 - 15:00 în Piața „Mihai Viteazul”, iar începând cu ora 16:00 va fi amplasat pe esplanada din fața stadionului „Ion Oblemenco”. De acolo vă veți putea achiziționa cele mai nou produse cu însemnele alb-albastre.

Clubul nostru dispune în incinta arenei standuri Food & Drinks și standuri Fan-Shop. Ca noutate, vă veți putea încălzi cu noile noastre produse din zonele Food & Drinks: ceai și cafea. 

Partenerul nostru principal, Betano.com te așteaptă cu 4 cabine foto (două la Tribuna VIP și două la Tribuna a II-a) unde îți poți surprinde prietenii cu o fotografie de colecție, printată gratuit de echipele Betano.

Porțile stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova se vor deschide la ora 18:30.

Evitați aglomerația de la porțile de acces în stadion și veniți mai devreme.

Vă recomandăm să utilizați mijloacele de transport în comun pentru a evita aglomerația din trafic. 

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va începe de la ora 20:30.

REGULI DE CONDUITĂ PE STADIOANE:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, completată cu Legea nr. 10/2012, ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, ale Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, organizatorul de jocuri sportive stabilește regulile de conduită în stadion și poartă întreaga răspundere pentru respectarea lor.

Spectatorii care vor asista la jocul Universitatea Craiova - CFR Cluj sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația română și cu regulile enunțate în acest text. Încălcarea acestora poate duce la expulzarea contravenientului din stadion, poate declanșa punerea în aplicare a interdicției de acces în arenele sportive din România și poate atrage - după caz - răspunderea civilă, disciplinară, contravențională sau penală.

Obligațiile spectatorilor:
- să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.
- să prezinte, la intrarea în arenă, biletul de acces și – la solicitarea forțelor de ordine/stewarzilor – actele de identitate (Carte de Identitate sau Buletin de Identitate); de asemenea, la solicitarea forțelor de ordine/stewarzilor, sunt obligați să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.
- să nu cumpere bilete în scop de revânzare și să nu le vândă la suprapreţ.
să nu introducă în incinta arenei inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi care conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incintă la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență 
- să nu introducă și să nu afișeze însemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.
- să se supună controlului corporal sumar și al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicția de a intra în stadionul „Ion Oblemenco” la jocul menționat.
- să nu pătrundă în incinta stadionului „Ion Oblemenco” sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beție, să nu introducă și să nu consume în stadion băuturi alcoolice.
- să ocupe locul înscris pe bilet.
- să nu fumeze în spațiul stadionului; interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică.
- stațiile de amplificare sunt interzise în stadion.
- să nu escaladeze gardul inferior al tribunelor, spre terenul de joc, dar nici gardurile interioare de separare a sectoarelor din tribune și să nu se cațere pe balustrada care delimitează tribuna de terenul de joc.
- să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc.
- să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și alte amenințări cu acte de violență împotriva celorlalți spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.
- să nu amenințe cu acte de violență forțele de ordine/stewarzii.
- să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.
- să nu dețină arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene.
- să nu aibă asupra lor niciun fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene sau substanțe incendiare.
- sa nu dețină cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească.
- să nu introducă niciun fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).
- să nu provoace și să nu participe la scandal sau la acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice, să nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalți spectatori, a oficialilor sau a jucătorilor.
- să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.
- să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii.
- să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.
- să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.
- să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici alte obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecționate din orice alt material exceptând plasticul, căști moto, huse sau trepiede pentru aparatura electronică etc.)
- să nu staționeze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.
- să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

În plus față de cele menționate, sunt interzise în incinta stadionului „Ion Oblemenco” următoarele:
- tricouri sau alte obiecte de îmbrăcăminte inscripționate cu texte, desene, litere sau simboluri care – în opinia organizatorului – au înțeles obscen, discriminatoriu sau provocator.
- dipozitive de șocuri electrice.
- camere foto și video profesionale.
- dispozitive de emitere a fasciculelor luminoase LASER.
- vuvuzela.
- animale de companie.

Vă dorim un eveniment agreabil și forza Știința!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.