Înfrângere cu trupa lui Hagi

Înfrângere cu trupa lui Hagi

Știința este învinsă iarăși de Viitorul, care întoarce rezultatul după două goluri la care au lucrat trei fii de foști mari fotbaliști: Hagi, Ganea, Rivaldinho.

Data: 13.04.2019

Ora: 21:30

Stadion: „Central”, Academia „Gheorghe Hagi”

Competiție: Play-Off Liga 1 Betano (Etapa a 5-a)

Goluri: Ianis Hagi (min. 42), Rivaldinho (min. 57) / Cristi Bărbuț (min. 9)

FC Viitorul: Cojocaru - Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Băluță, Houri, P. Iacob - Hagi, Rivaldinho, Drăguș
Rezerve: Tordai - Mladen, Casap, Vl. Achim, G. Ganea, Eric, Calcan
Antrenor: Gică Hagi

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Tiago (Bic, min. 63), Kelic - Martic, Mateiu (Baicu, min. 76), Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă (Drăghici, min. 59)
Rezerve: Popescu - Acka, Dimitrov, Fedele, Bic, Drăghici, Baicu
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

Universitatea începe mai bine meciul și înscrie prin Bărbuț în minutul 9. Băieții noștri de la Ovidiu continuă forcing-ul, dar Fortes ratează două ocazii mari până în minutul 15.  

Viitorul mută jocul în jumătatea noastră pe final de primă repriză, iar Hagi jr. are o execuție de clasă în minutul 43, de la aproape 30 de metri de poarta lui Pigliacelli: șut cu dreptul sub bară, fără șanse pentru portar, și se intră cu 1-1 la vestiare. La jumătatea reprizei secunde, Craiova are șansa să revină în avantaj prin Mihăilă, dar ratează, iar pe contraatacul rezultat Ganea îi centrează lui Rivaldinho pentru 2-1. Mangia schimbă dublu ofensiv, Bic în locul lui Tiago și Baicu în locul lui Mateiu, dar tot gazdele sunt periculoase, prin Achim.

Știința este înfrântă a doua oară consecutiv de Viitorul după ce deschisese scorul, iar echipa lui Hagi se apropie la doar un punct de noi.

Clubul Universitatea Craiova mulțumește tuturor suporterilor care astă-seară au fost alături de alb-albaștri, atât din tribunele stadionului din Ovidiu, cât și din fața micilor ecrane.

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.