Înfrângere la limită în amicalul cu Voința Turnu Măgurele

Înfrângere la limită în amicalul cu Voința Turnu Măgurele

Echipa a doua a Universității Craiova a pierdut la limită, scor 1 – 0 în fața uneia dintre pretendentele la promovarea în Liga a II-a, Voința Turnu Măgurele. Unicul gol al meciului a fost marcat de Claudiu Dragu în minutul 6.

Data: 03.08.2018

Ora: 11:00

Stadion: „Extensiv”, Craiova

Competiție: Amical

Gol: Claudiu Dragu (min. 6)

Antrenorul Dragoș Bon a trimis în teren următoarea echipă: Dică – Constantinescu, Puțaru, Ion – Frăsineanu, Constantin, Dinu, Juncu – Bîrzan, Baicu, Trancă. Rezerve: Preduț - Vulpe, Ciutică, I. Popescu, Gavrilă, Ilie, Zlete, Niță, Dobre.

De cealaltă parte, antrenorul Erik Lincar a optat pentru următorul prim unsprezece: Dumitrescu – Jugănaru, Roșca, Matei, Mitrea – Mihoară, Mihnea, Băjenaru, Savin – Dragu, Constantinescu.

Aproximativ 100 de spectatori au venit în această dimineață pe stadionul „Extensiv”. Fostul fotbalist al Științei, Claudiu Dragu a marcat unicul gol după doar cinci minute de joc. Acesta a fost servit ideal printr-o centrare de pe partea dreaptă și jucătorul celor de la Măgurele cu 11 pe spate a marcat singur cu Dică. Baicu și Constantin au irosit cele mai mari ocazii ale trupei antrenate de Dragoș Bon în prima parte a meciului. 1 – 0 scor final pentru echipa antrenată de Erik Lincar. Pe parcursul meciului au evoluat toți jucătorii aflați pe banca de rezerve.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.