Ivan Martic a fost inclus în echipa etapei a 6-a

Ivan Martic a fost inclus în echipa etapei a 6-a

A oferit pasa decisivă la golul marcat de Bancu și a fost din nou ales în cel mai bun prim unsprezece al etapei. Îl felicităm pe Ivan Martic pentru această performanță și îi urăm mult succes în continuare.

Echipa etapei a 6-a din Liga 1:

PORTAR
Bela Fejer (Sepsi OSK / 24 de ani / 3 jocuri)
 - Intervenţiile sale au contribuit la primul punct scos de Sepsi din duelurile cu CFR Cluj şi l-au propulsat pentru a doua rundă la rând în echipa etapei.

FUNDAŞI
Ivan Martic (Universitatea Craiova / 28 de ani / 4 jocuri) 
- A dovedit şi în duelul cu FC Botoşani ca este unul dintre cei mai în formă fundaşi dreapta din campionat. Şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din acest sezon.
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 34 de ani / 6 jocuri) - Veteranul ieşenilor a fost din nou la înâlţime. Pe lângă jocul perfect din defensivă, a şi înscris un nou gol în tricoul studenţilor moldoveni.
Mihai Leca (Chindia / 27 de ani / 6 jocuri) - Om de bază în defensiva târgoviştenilor, a făcut un joc bun în apărare. În plus, a marcat un gol într-un moment foarte important în prelungirile primei reprize.
Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani / 5 jocuri) - După ce runda trecută a izbutit prima pasă decisivă în CASA Liga 1, în etapa a 6-a a bifat şi întâiul gol, venit în urma unei acţiuni personale spectaculoase.
 

MIJLOCAŞI
Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 27 de ani / 3 jocuri) 
- A fost cel mai bun de pe teren! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este un fotbalist care poate creşte nivelul jocului ardelenilor.
Florian Loshaj (Poli Iaşi / 23 de ani / 5 jocuri) - A făcut o mare risipă de efort la centrul terenului. După ce a înscris în poarta deţinătoarei titlului chiar în meciul de debut (13.07.2019, CFR Cluj - Poli 1-1), şi-a trecut numele pe tabelă şi contra vicecampioanei!
Dylan Flores (Sepsi OSK / 26 de ani / 6 jocuri) - A marcat un gol superb, direct din lovitură liberă. A fost a opta reuşită în 37 de meciuri strânse în principala competiţie internă din România.
Cătălin Golofca (FC Botoşani / 29 de ani / 5 jocuri, FOTO) - Are un început de sezon foarte bun, dovadă fiind reuşitele ofensive din cele cinci jocuri în care s-a aflat pe teren: un gol, chiar în ultima rundă, două pase decisive şi un penalty scos.
 

ATACANŢI
Gabriel Debeljuh (FC Hermannstadt / 22 de ani / 6 jocuri) 
- A marcat în prelungiri golul care le-a adus sibienilor toate cele trei puncte. A fost a doua sa reuşită din acest start de campionat.
Cristian Cherchez (Chindia / 28 de ani / 3 jocuri) - Simbolul actualilor târgovişteni a fost omul care a adus Chindiei prima victorie în Casa Liga 1. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Mihai Teja (Poli Iaşi / 40 de ani) 
- Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza competiţională, moldovenii continuă parcursul formidabil din acest început de campionat, cel mai bun din istoria studenţilor ieşeni, iar un rol esenţial îl are Mihai Teja pentru că a ştiut să-i pună în valoare pe jucători.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 23 Ian 2020

16:00

Zaglebie Lubin

Amical

Stadionul Limak Arcadia Football Center

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj2244
2Astra Giurgiu2243
3FCSB2139
4Universitatea Craiova2237
5Gaz Metan2236
6Viitorul2235
7FC Botoșani2233
8Sepsi Sf. Gheorghe2228
9FC Dinamo2228
10FC Hermannstadt2223
11Politehnica Iași2222
12Chindia2221
13Academica Clinceni2220
14FC Voluntari218

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.