LPF l-a inclus pe Burlacu în echipa etapei a 10-a

LPF l-a inclus pe Burlacu în echipa etapei a 10-a

Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit cel mai bun prim unsprezece al etapei a zecea din Liga I Betano. În această echipă se regăsește și atacantul clubului nostru, tânărul Andrei Burlacu, pe care îl și felicităm cu această ocazie.

În cea de a zecea etapă a Ligii I Betano, Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, la Severin, cu rivala Dinamo București. Revenirea senzațională a alb-albaștrilor de la 0 - 2 la 2 - 2 i s-a datorat în mare măsură celui care a fost introdus pe teren în minutul 58: Andrei Burlacu.

Revista LPF a scris următoarele lucruri despre fotbalistul nostru: „Andrei Burlacu (Universitatea Craiova / 20 de ani / 7 jocuri) - Deşi a intrat în repriza secundă (minutul 58), a schimbat jocul "alb-albaştrilor". A contribuit cu o pasă decisivă la reuşita lui Băluţă, apoi a marcat golul egalizator, graţie căruia a intrat în inimile fanilor olteni.”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.