La Provincia & Universitatea Craiova - creștem campioni! #StefanBaiaram

La Provincia & Universitatea Craiova - creștem campioni! #StefanBaiaram

La Provincia și Universitatea Craiova: creștem campioni! #StefanBaiaram

Vicecampion Național în Liga Elitelor Under-17 și câștigător al SuperCupei cu Știința la aceeași competiție, Baiaram Ștefan este unul dintre produsele de viitor ale fotbalului oltenesc și nu numai. Noi și partenerul premium LaProvincia susținem împreună campionii, dezvoltarea lor armonioasă, sportivi ca Baiaram având în viitor șansa de a pune din nou Craiova pe harta fotbalului european la cel mai înalt nivel.

Povestea lui Fane este una tristă. Nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, iar de la vârsta de şase luni este crescut de un asistent maternal. Cu toate acestea, eun copil model. Învaţă bine, dovadă fiind premiul I obţinut înclasa I, face meditaţii la engleză şi e foarte respectuos. Marea lui pasiune rămâne însă fotbalul, sport pe care l-a descoperit încă de la 4 ani. Are un fizic impunător, iar calitățile tehnice și viteza de reacție sunt alte atribute care completează tabloul unui foarte tânăr fotbalist. Atribute care îl recomandă pentru a face cât mai repede pasul la echipa mare a Universității. În #VulcanulDePeOblemenco s-a prezentat alături de Gheorghe Burticioiu, asistentul maternal care l-a preluat în îngrijire pe cel lăsat în plata Domnului de femeia care l-a născut.

O imagine face cât o mie de cuvinte, însă 4 minute video ne vor expune o viață de om cap-coadă. Vă invităm să îi urmărim povestea de viață prin obiectivul partenerului LaProvincia, Ștefan fiind atent monitorizat pentru ascensiunea lui sub sfintele culori alb și albastru.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 22 Iun 2019

00:00

FK Orenburg

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.