La mulți ani, Gustavo!

La mulți ani, Gustavo!

Astăzi, 14 noiembrie 2017, brazilianul Universității Craiova împlinește vârsta de 26 de ani. Îi dorim acestuia să aibă parte de performanțe și trofee în sfântul tricou alb-albastru!

Mijlocașul brazilian Gustavo Di Mauro a semnat cu Știința în vara lui 2016, după cinci ani petrecuți în fotbalul italian. A început fotbalul la gruparea Audax Gremio, iar în Italia a evoluat pentru Salernitana, Lecce, Novara și Messina. A debutat în alb-albastru în prima victorie stagională a sezonului trecut, cu ASA Târgu Mureș. Tehnicitatea, viziunea în joc și șutul puternic îl recomandă pentru a face performanță în tabăra Științei. În actualul sezon competițional, brazilianul Gustavo a evoluat în toate partidele din Liga I Betano, fiind unul dintre cei mai în formă fotbaliști din campionatul țării noastre. El a izbutit să marcheze de opt ori, să ofere trei pase decisive și ca urmare a evoluțiilor sale consistente a fost inclus în cel mai bun prim unsprezece al turului de campionat. Îl felicităm pentru aceste performanțe și îi dorim cât mai multe jocuri reușite!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 23 Iul 2018

21:00

Poli Iași

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1049
3Universitatea Craiova1038
4Viitorul1035
5Astra Giurgiu1033
6Poli Iași1024

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.