La mulți ani, Nicolae Zamfir! #74

La mulți ani, Nicolae Zamfir! #74

Astăzi, 14 decembrie 2018, profesorul care a șlefuit generații întregi de fotbaliști olteni împlinește vârsta de 74 de ani. Clubul Universitatea Craiova îi dorește sănătate maximă și bucurii alături de cei dragi!

Știința a fost puternică atunci când s-a bazat pe elementul autohton, pe jucători crescuți în propria pepinieră. Marile performanțe din trecut ale clubului, dar și cele care vor veni sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir. El este unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir, care împlinește astăzi 74 de ani, s-a alăturat proiectului renașterii Universității în iarna lui 2013, punându-și priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic. Acum, profesorul emerit este implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova și Universitatea Craiova.

Vă mulțumim, domnule profesor!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.