La mulți ani de #ZiuaCopilului!

La mulți ani de #ZiuaCopilului!

Clubul Universitatea Craiova urează „La mulți ani!“ fericiți tuturor piticilor crescuți și educați în spiritul alb-albastru.

Universitatea Craiova le mulțumește copiilor care au fost în #VulcanulDePeOblemenco în acest sezon competițional și au susținut necondiționat echipa lor de suflet. Totodată, felicităm juniorii clubului pentru modul în care s-au dăruit în acest sezon pentru culori și le dorim ca tricoul sfânt alb-albastru să ardă pe ei, peste ani, în meciurile oficiale ale primei echipe. Le ținem pumnii strânși juniorilor noștri Under-17 în #FINALA Ligii Elitelor de mâine și sperăm să aducem încă un trofeu în Bănie.

Emoții speciale în această dimineață. Peste 3.000 de părinți și copii au sosit astăzi în #VulcanulDePeOblemenco pentru a vedea LIVE trofeul Cupei României, medalia, tricourile de câștigători și vestiarul în care se schimbă Mitriță, Băluță & restul alb-albaștrilor. Cei mici au avut și posibilitatea de a le lăsa fotbaliștilor Universității mesaje.

Vă mulțumim că ne sunteți alături! Voi sunteți viitorul!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.