Markovic aduce al doilea succes consecutiv pentru „satelit”

Markovic aduce al doilea succes consecutiv pentru „satelit”

Echipa a doua a Universității Craiova a disputat astăzi cel de al doilea amical de pregătire din 2018 împotriva formației de Liga a III-a, Atletic Bradu. Băieții lui Papură au învins cu scorul de 2 – 0, prin „dubla” lui Markovic din prima repriză.

Data: Miercuri, 07.02.2018

Ora: 12:00

Stadion: „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport)

Antrenorul echipei a doua a Universității Craiova a a trimis pe teren următorul prim unsprezece: Popescu – Ion, Spahija, Constantinescu – Borța, Petre, Dinu, Trocan – Frăsineanu, Markovic, Trancă.

Prima parte a meciului de la stadionul „Aripile” a fost dominată în totalitate de „satelitul” Științei. Vârful Markovic a avut ocazia de a deschide scorul foarte rapid, în minutul 15, însă a ratat lovitura de la 11 metri. Jovan s-a revanșat, însă, 10 minute mai târziu, reușind să-și aducă echipa în avantaj. Cu două minute înainte de pauză a mai marcat un gol, astfel că alb-albaștrii conduceau Atletic Bradu cu scorul de 2 – 0.

În repriza a doua a fost schimbată aproape în totalitate echipa, astfel că de la cabine au ieșit următorii: Popescu – Ion, Spahija, Vlădulescu – Creț, Cioimaru, Ilie, Albăstroiu – Ciutică, Zbona, Nichifor.

Repriza a doua nu a mai adus alte faze importante, astfel că rezultatul final a fost de 2 – 0 pentru echipa antrenată de Corneliu Papură.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.