Moș Crăciun în alb-albastru a venit la Centrul de Copii și Juniori

Moș Crăciun în alb-albastru a venit la Centrul de Copii și Juniori

Cei de la Centrul de Copii și Juniori au fost cuminți anul acesta, cu rezultate bune, așa că am făcut bradul și l-am așteptat nerăbdători pe Moș Crăciun în alb-albastru. Antrenorii, juniorii și părinții lor au venit la sărbătoarea pomului de Crăciun, organizată în incinta arenei „Ion Oblemenco”. 

Timp de aproximativ două ore, zona VIP a stadionului „Ion Oblemenco” a fost una de poveste, decorată pentru sărbătoarea pomului de Crăciun, la eveniment fiind prezenți peste 400 de copii și părinți. Dintre cei careau au urcat seara trecută pe scenă și cărora le mulțumim pe această cale pentru prezență, se enumeră: Alina Marina Gorun și trupa „Glasuri Cristaline”; Andrei Ciurez (finalist Vocea României Junior), Daria Joița (Liceul de Arte „Marin Sorescu”), magicianul Robert Tudor, Mihai Ene (Freestyle Football), Koleroo, elfii și, desigur, Moș Crăciun în alb-albastru.

Întregul eveniment a fost transmis în direct atât aici, pe website-ul oficial, cât și pe pagina oficială de Facebook. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ne vedem sâmbătă seara în același loc pentru ultimul meci pe teren propriu din anul 2019, în compania formației FC Voluntari. 

#SarbatoareaPomuluiDeCraciun

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 02 Oct 2020

21:00

Politehnica Iași

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova39
2FC Botoșani37
3FC Voluntari37
4CFR Cluj37
5FCSB36
6Gaz Metan36
7Chindia34
8UTA Arad33
9Politehnica Iași33
10Academica Clinceni32
11FC Hermannstadt32
12FC Dinamo32
13Sepsi Sf. Gheorghe32
14FC Argeș31
15Astra Giurgiu31
16Viitorul31

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.