Păstrează tradiția sau devino pentru prima dată abonat la meciurile Științei

Păstrează tradiția sau devino pentru prima dată abonat la meciurile Științei

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că joi, 13 iunie 2019, începând cu 16:00, va avea loc lansarea oficială a abonamentelor pentru sezonul competițional 2019 - 2020.​ De 70 de ani, Universitatea Craiova înseamnă o simbioză între regiune, echipă și suporterii ei. Știința nu poate exista în absența unuia dintre aceste trei elemente-cheie.

Abonamentele vor putea fi achiziționate începând de mâine, ora 16:00, atât online prin platforma Eventim.ro, cât și de la magazinele Științei. Întreaga politică de ticketing a clubului nostru va fi publicată în cursul zilei de mâine.

Continuăm campaniile #AbonamentDinTataInFiu și #ConstruiesteTraditia, astfel că abonații din sezonul trecut nu doar că vor avea la dispoziție 30 de zile pentru a-și reînnoi abonamentele, dar vor beneficia de prețuri speciale. Haideți ca, împreună, să readucem Știința acolo unde îi este locul: în rândurile unor echipe ca Borussia Dortmund, Real Madrid sau Napoli, acolo unde abonamentele nu sunt pe an, ci pe viață. Ba chiar pe mai multe vieți, dacă ne gândim că ele se transmit, mai prețioase decât orice altă moștenire, din tată în fiu.

#ConstruiesteTraditia cu #AbonamentDinTataInFiu

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 01 Iul 2019

00:00

Ferencvárosi TC

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.