Programul Științei în această săptămână

Programul Științei în această săptămână

#BataliaPentruPodium o continuăm împreună și începem astfel pregătirile pentru a o defini cât mai bine. Aflată pe podiumul Ligii I Betano, cu două victorii consecutive și neînvinsă până în acest moment, Știința Craiova va relua antrenamentele cu gândul la același parcurs pozitiv de până acum.

Staff-ul tehnic a stabilit ca luni și marți alb-albaștrii să aibă parte de pauză, iar de mâine se va intra în programul normal de pregătire. Miercuri vor avea loc două antrenamente, dimineața și după-amiaza, ambele pe baza sportivă din „Lunca Jiului”. Joi a fost stabilită o singură ședință de pregătire tot pe baza sportivă din „Lunca Jiului”. Delegația Universității Craiova se va deplasa vineri dimineața spre capitală, urmând ca seară să se desfășoare antrenamentul. Echipa noastră va pleca spre Constanța în dimineața zilei de sâmbătă, seara fiind programată ultima ședință de pregătire, pe stadionul „Viitorul”. 

Partida FC Viitorul - Universitatea Craiova din etapa a VII-a a Ligii I Betano se va disputa duminică, 20.08.2017, de la ora 18:30, pe stadionul „Viitorul”.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.