Programul Științei în săptămâna derbiului cu Dinamo București

Programul Științei în săptămâna derbiului cu Dinamo București

Alb-albaștrii din Bănie au primit liber weekendul trecut, la întoarcerea în țară, urmând ca de astăzi să revină la antrenamente în vederea pregătirii derbiului de foc cu Dinamo București.

Programul acestei săptămâni a fost definitivat. Băluță, Mitriță, Gustavo & co. vor efectua primul antrenament în jurul prânzului, pe baza sportivă din Lunca Jiului. Fotbaliștii Universității Craiova se vor antrena marți dimineața pe baza sportivă din Luncă, iar după-amiaza vor „trage de fiare” în cadrul complexului de la „Aripile”. Câte o singură ședință de pregătire a fost programată pentru zilele de miercuri, joi și vineri. Delegația Științei se va deplasa cu autocarul spre București vineri după-amiaza, după ultimul antrenament din Craiova. Alb-albaștrii au programate ultimele antrenamente în capitală, în diminețile zilelor de sâmbătă și duminică. 

Partida Dinamo București - Universitatea Craiova din etapa a 23-a a Ligii I Betano se va disputa duminică, 4 februarie 2018, de la ora 20:45, pe stadionul „Dinamo” din capitală. Derbiul va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 27 Mai 2018

21:00

Cupa României

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Pro TV, Telekom Sport

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1049
3Universitatea Craiova1038
4Viitorul1035
5Astra Giurgiu1033
6Poli Iași1024

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.