Programul Științei în săptămâna duelului cu CFR Cluj

Programul Științei în săptămâna duelului cu CFR Cluj

ECHIPA TA - Campioana Unei Mari Iubiri se pregătește pentru „șocul” ultimei părți a sezonului regulat, cu CFR Cluj. Am intrat oficial în săptămâna primului meci oficial pe teren propriu în acest an.

Devis Mangia și stafful său tehnic au definitivat programul acestei săptămâni. Ajunși la Craiova în cursul nopții trecute, după remiza albă cu FC Viitorul, fotbaliștii Universității au primit o zi liberă, urmând ca de marți să se reia pregătirile. Toate antrenamentele se vor desfășura pe baza sportivă din Luncă, mai puțin miercuri după-amiaza, când „leii” vor trage de „fiare” în sala de forță de la stadionul „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport). Marți după-amiaza va avea loc prima ședință de pregătire, urmând ca antrenamentele de miercuri, joi și vineri să se desfășoare dimineața. Ultimul antrenament înaintea meciului cu liderul Ligii 1 Betano va avea loc sâmbătă după-amiaza.

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj din etapa a 23-a a Ligii 1 Betano se va desfășura duminică, 10 februarie 2019, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. #BILETE: https://bit.ly/2DSMrO0

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.