Programul Științei în săptămâna duelului din Cupă cu Viitorul

Programul Științei în săptămâna duelului din Cupă cu Viitorul

Am intrat oficial în săptămâna duelului cu Viitorul lui Hagi pentru accederea în marea finală a Cupei României.

Antrenorul Corneliu Papură și stafful său tehnic au definitivat programul echipei din această săptămână. Astfel, primul antrenament al echipei noastre este programat în această după-amiază pe baza sportivă din Luncă. Antrenamentul de marți după-amiaza va avea loc tot pe baza sportivă din Luncă, iar miercuri dimineața va avea loc ultima ședință de pregătire înaintea deplasării la Constanța.

Delegația Universității Craiova va decola de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Constanța miercuri după-amiază cu o cursă charter. 

FC Viitorul - Universitatea Craiova din manșa retur a semifinalelor Cupei României, ediția 2018 - 2019, va avea loc joi, 25 aprilie 2019, de la ora 19:45, pe stadionul „Central” din Ovidiu. 

Imediat după jocul de la Ovidiu, delegația alb-albastră se va întoarce la Craiova tot cu o cursă charter. Alb-albaștrii vor avea vineri dimineața un antrenament de refacere, urmând ca sâmbătă și duminică după-amiaza să efectueze ultimele două ședințe de pregătire înaintea duelului cu Sepsi OSK din Play-Off-ul Ligii 1 Betano.

Acum, mai mult ca niciodată, alb-albaștrii lui Corneliu Papură au nevoie de tine pentru a se califica pentru a doua oară la rând în finala Cupei României. 20 de lei este prețul unui #BILET în sectorul dedicat suporterilor Universității Craiova. Organizatorii partidei vor aloca suporterilor alb-albaștri 225 de locuri în „Peluza Oaspeți” și biletele vor putea fi achiziționate de la casieriile stadionului „Central” din Ovidiu joi, în ziua meciului.  Peluza Nord Craiova organizează această deplasare cu autocare și microbuze, în funcție de cerere, iar prețul transportului dus-întors este de 45 de lei. Plecarea va avea loc joi, în jurul orei 10:00 și doritorii trebuie să contacteze un membru al Peluzei sau să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook Peluza Nord Craiova.

#BataliaPentruCupa

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.