Programul Științei în săptămâna meciului cu Botoșani

Programul Științei în săptămâna meciului cu Botoșani

Pas cu pas, mereu împreună. Toate gândurile noastre se îndreaptă acum spre duelul de duminică, în compania celor de la Botoșani.

Programul Universității Craiova din această săptămână a fost definitivat. Conform tradiției, echipa noastră a rămas în cantonamentul din Lunca Jiului imediat după finalul jocului cu FCSB, pentru a efectua refacerea de luni dimineața. Antrenorul principal Cristiano Bergodi și stafful său tehnic au stabilit ca băieții noștri să revină la pregătire marți după-amiaza, în timp ce antrenamentele de miercuri, joi, vineri și sâmbătă au fost programate dimineața. 

Delegația Științei se va deplasa la Botoșani cu o cursă charter.

FC Botoșani - Universitatea Craiova din etapa a 8-a a Play-Off-ului Ligii I se va disputa duminică, 19 iulie 2020, de la ora 21:00, pe stadionul „Municipal” din Botoșani. Acest joc va fi transmis în direct de posturile TV Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV.

Echipa noastră se va întoarce în Bănie duminică noaptea, imediat după finalul jocului de la Botoșani.

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 14 Aug 2020

17:00

FC Viktoria Plzen

Amical

Stadionul Jenbach

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.