Programul Științei în săptămâna meciului cu FC Viitorul

Programul Științei în săptămâna meciului cu FC Viitorul

Programul Universității Craiova din această săptămână a fost definitivat. Stafful tehnic le-a oferit „leilor” trei zile libere după stagiul de pregătire din Turcia, urmând ca de marți să se reia pregătirile pentru primul meci oficial din noul an, contra Viitorului. 

Toate ședințele de pregătire se vor desfășura la stadionul „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport). Marți după-amiaza va fi efectuat primul antrenament, urmând ca alb-albaștrii să se pregătească miercuri de două ori: dimineața în dreptunghiul verde și după-amiaza în sala de forță. Antrenamentul de joi a fost programat după-amiaza, în timp ce vineri dimineața va avea loc ultima ședință de pregătire înaintea plecării la Constanța. 

Delegația alb-albastră va decola spre litoral vineri după-amiaza de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Partida FC Viitorul - Universitatea Craiova din etapa a 22-a a Ligii I Betano se va disputa duminică, 3 februarie 2019, de la ora 20:00, pe stadionul „Viitorul” din Ovidiu. 

#BataliaPentruPodium

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.