Programul Științei în săptămâna meciului cu FC Viitorul

Programul Științei în săptămâna meciului cu FC Viitorul

Am intrat oficial în săptămâna duelului cu FC Viitorul, un nou meci important în lupta din Play-Off-ul Ligii 1 Betano, ediția 2018 - 2019.

Antrenorul Devis Mangia și stafful său tehnic au stabilit să le ofere alb-albaștrilor o zi liberă, după disputa cu CFR Cluj, urmând ca din această după-amiază să se întoarcă la treabă, pe baza sportivă din Luncă. Miercuri au fost programate două ședințe de pregătire: dimineața la Luncă, după-amiaza pe baza sportivă de la Aeroport (stadionul „Aripile”). Antrenamentele din zilele de joi și vineri se vor desfășura dimineața, pe baza sportivă din Luncă.

Delegația Universității Craiova se va deplasa la Constanța vineri după-amiaza cu avionul, plecarea fiind de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Partida FC Viitorul - Universitatea Craiova din etapa a 5-a a Play-Off-ului Ligii 1 Betano se va desfășura sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 21:30, pe stadionul „Central” din Ovidiu. Meciul este transmis în direct de posturile Digi Sport 1, TelekomSport și Look TV.

Alb-albaștrii au nevoie de tine în deplasarea de sâmbătă de la Ovidiu. 20 de lei este prețul unui #BILET în sectorul dedicat suporterilor Universității Craiova. Organizatorii partidei vor aloca suporterilor alb-albaștri 225 de locuri în „Peluza Oaspeți” și biletele vor putea fi achiziționate de la casieriile stadionului „Central” din Ovidiu sâmbătă, în ziua meciului. 

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.