Programul Științei în săptămâna meciului cu Snagov

Programul Științei în săptămâna meciului cu Snagov

Programul Universității Craiova din această săptămână a fost definitivat. Ne pregătim pentru două meciuri de foc, cu Snagov în Cupa României și apoi, luni, cu CFR Cluj în deplasare. Sprijinul vostru, ca de fiecare dată, este vital.

Devis Mangia și stafful său tehnic au stabilit ca toate ședințele de pregătire din această săptămână să se desfășoare pe baza sportivă din Luncă. Ultimul antrenament înaintea confruntării cu CS Sportul Snagov va avea loc în această după-amiază.

CS Sportul Snagov - Universitatea Craiova din faza șaisprezecimilor Cupei României se va desfășura marți, 25 septembrie 2018, de la ora 18:45, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Toate detaliile despre #BILETE le găsiți aici: https://bit.ly/2NUCmGl

Miercuri dimineața a fost programată o nouă ședință de pregătire, în timp ce antrenamentele de joi, vineri, sâmbătă și duminică vor fi efectuate după-amiaza. Delegația alb-albastră se va deplasa duminică seara spre Cluj-Napoca cu avionul.

CFR Cluj - Universitatea Craiova din etapa a 10-a a Ligii I Betano se va desfășura luni, 1 octombrie 2018, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Vom reveni, în curând, cu informații referitoare la #BILETELE destinate suporterilor alb-albaștri.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 22 Iun 2019

00:00

FK Orenburg

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.