Remiză albă pentru echipa a doua a Științei

Remiză albă pentru echipa a doua a Științei

Echipa a doua a Universității Craiova a remizat, scor 0 - 0, cu formația CSO Filiași, condusă în acest moment de portarul de legendă al Craiovei-Maxima, Silviu Lung.

Amical: Universitatea Craiova II - CSO Filiași 0 - 0

Data: 03.03.2018

Ora: 14:00

Stadion: „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport)

Antrenorii „satelitului”, Corneliu Papură și Mugur Gușatu au optat pentru următorul prim unsprezece: Popescu - Borța, Ion, Puțaru - Trocan, Șerban, Buzan, Enache - Constantin, Baicu, Mihăilă. Rezerve: Constantinescu, Vlădulescu, Ciutică, Dinu, Frăsineanu, Albăstroiu, Trancă, Vadasis. Pe parcursul reprizei a doua au fost introduși pe gazon toți jucătorii de pe banca de rezerve.

Antrenorul celor de la CSO Filiași, Silviu Lung a mizat pe următoarea echipă: Nedianu - Calu, Lupu, Preda, Tereche - Tudor, Stancu - Geanimu, Badea, Crușoveanu - Dinu. Rezerve: Munteanu, Stancu, Chiriță, Stăiculescu, Toshi, Roman, Papa, Borneci, Buleică.

Arbitri: Costi Iacob - Răzvan Iova, Florentin Andrei.

Prima repriză a jocului de pe stadionul „Aripile” a fost controlată în mare parte de oaspeți, însă, ulterior, raportul ocaziilor s-a mai echilibrat. În ciuda ocaziilor avute, nici una dintre echipe nu a reușit să se impună în acest joc de pregătire.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.