„Satelitul” începe cu dreptul noul an: 6 - 0 cu Bustuchin!

„Satelitul” începe cu dreptul noul an: 6 - 0 cu Bustuchin!

Primul meci și prima victorie pentru echipa a doua a Universității Craiova în noul an. Alb-albaștrii lui Papură au învins, fără emoții, cu scorul de 6 - 0 formația A.S. Petrolul Bustuchin, după un joc foarte bun.

Antrenorul Științei II, Corneliu Papură, a optat pentru următorul prim unsprezece: Vrânceanu – Puțaru, Enache, Ion – Trocan, Buzan, Șerban, Vadasis – Frăsineanu, Baicu, Trancă. Istoria partidei a fost scrisă în prima parte: atacantul Baicu a rezolat jocul în doar șapte minute. A izbutit să înscrie din penalty în minutul 35, pentru ca în minutul 42 să majoreze diferența pentru „satelit”.

Fiind un meci de verificare, Papură a mizat în repriza secundă și pe alți fotbaliști din cadrul lotului. Astfel, de la cabine au ieșit următorii: Bobonete - Constantinescu, Țoiu, Vlădulescu – Albăstroiu, Dinu, Cituică, Trocan – Zbona, Vulpe, Nichifor. Au mai marcat în partea a doua: Zbona (trei) și Trocan.

Următorul joc amical va fi sâmbătă, pe data de 3 februarie 2018: Universitatea Craiova II - Sporting Târgu Măgurele.

#PepinieraInseamnaViitor

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.