„Satelitul” încheie campionatul cu dreptul!

„Satelitul” încheie campionatul cu dreptul!

Final de sezon în Liga a III-a, Seria a IV-a. „Satelitul” Științei încheie această ediție de campionat cu o victorie în fața ultimei clasate, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, prin golurile marcate de Constantin (min. 19), Dinu (min 89) și Vulpe (min. 92). 

REPRIZA I

Repriza II

Data: 22.05.2018

Ora: 18:00

Competiție: Liga a III-a, Seria a IV-a (Etapa a 30-a)

Stadion: „Extensiv”, Craiova

Gol: Constantin (min. 11), Dinu (min. 89) și Vulpe (min. 90)

Arbitru:

Mihai Ioan Iulian - Râmnicu Vâlcea

Asistent:

Dorobantu Ovidiu - Olanu

Asistent:

Mazilu Maria Madalina - Ştefăneşti

Observator:

Nicolaescu Florin - Slatina

Observator:

Ghiberdel Mihail - Piteşti

Antrenorul Corneliu Papură a mizat pe următorul prim unsprezece: Dică - Borța,Țoiu, Ion - Juncu, Constantin, Șerban, Buzan - Mihăilă, Manda, Frăsineanu. Rezerve: Bobonete, Trocan, Puțaru, Dinu, Trancă, Ciutică și Vulpe.

De cealaltă parte, antrenorul Megrea a optat pentru următoarea echipă: Costoaie – Thcmana, Njopgang, Catrici, Colțiș - Pascu, Miculete, Ghiorghioiu – Ndongo, Petrovics. Rezerve: Micu – Ciobanu, Burvoc, Chivăran și Racolța.

Aproximativ 200 de spectatori au asistat la ultima etapă din Liga a III-a, Seria a IV-a. Băieții antrenați de Corneliu Papură au pus rapid stăpânire pe joc și golul a venit rapid. Căpitanul Constantin a înscris pentru 1 – 0 după o acțiune rapidă a alb-albaștrilor. Același Constantin ar fi putut majora diferența pe „Extensiv”, însă ghiuleaua expediată din afara careului a izbit transversala porții lui Costoaie. Până la finalul primei reprize, „satelitul” ar fi putut tranșa soarta meciului, însă goalkeeperul Costoaie s-a remarcat prin patru intervenții spectaculoase. 1 – 0 a fost scorul pauzei.

La ieșirea de la cabine, tot băieții lui Papură au rămas în ofensivă, căutând și golul doi. Alb-albaștrii au presat în permanență și au mai lovit de două ori transversala. Pe finalul meciului au mai punctat Dinu și Vulpe. 3 – 0 scor final și Universitatea Craiova II încheie acest sezon competițional cu victorie. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Trancă și Vulpe (min. 46), Dinu (min. 55), Juncu și Trocan (min. 71)

Felicitări tuturor pentru acest sezon competițional! #PepinieraInseamnaViitor

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 22 Iun 2019

00:00

FK Orenburg

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.