„Satelitul” se pregătește de un nou joc amical

„Satelitul” se pregătește de un nou joc amical

Echipa a doua a Științei se apropie cu pași repezi de startul noului campionat al Ligii a III-a. Până atunci, însă, băieții antrenați de Dragoș Bon vor mai disputa un joc de pregătire în compania formației Voința Turnu Măgurele.

Universitatea Craiova II - Voința Turnu Măgurele se va disputa vineri, 3 august 2018, de la ora 11:00, pe stadionul „Extensiv”. Intrarea este liberă la acest joc de verificare. Așa cum v-am obișnuit, vom transmite în format LIVE-VIDEO acest meci atât pe website-ul oficial, cât și pe canalul oficial de Facebook al clubului nostru: https://www.facebook.com/UCVOficial/.

Dragoș Bon a declarat următoarele lucruri: „Mâine vom avea un nou meci amical de pregătire cu Voința Turnu Măgurele, una dintre echipele puternice ale Ligii a III-a și o formație care cu siguranță își va depune candidatura pentru a promova în eșalonul superior. Noi venim după un program extrem de încărcat, așa că este un test util, vrem să vedem unde ne aflăm în acest moment și sperăm să avem impresii pozitive după meciul de mâine. În weekendul 24 - 26 august 2018 vom începe noua ediție de campionat și mâine așteptăm decizia Comitetului Executiv al FRF pentru a afla seria în care vom evolua. Suntem într-un proces de acumulare și la momentul de față sperăm să nu intervină accidentările și să începem cu dreptul noul campionat.”

#PepinieraInseamnaViitor

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 22 Iun 2019

00:00

FK Orenburg

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.