Știința II confirmă parcursul excelent: 9 - 1 cu Flacăra Horezu!

Știința II confirmă parcursul excelent: 9 - 1 cu Flacăra Horezu!

Echipa a doua a Universității Craiova a disputat astăzi un alt joc amical de pregătire. Băieții lui Corneliu Papură au învins cu scorul de 9 - 1 formația Flacăra Horezu.

Data: 10.02.2018

Ora: 12:00

Stadion: „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport)

Marcatori: Baicu (două), Constantin (două), Frăsineanu, Trocan (două), Trancă (două).

Meciul a fost dominat în totalitate de „satelitul” Universității Craiova. Antrenorul Corneliu Papură a introdus pe teren următoarea echipă: Dică - Ion, Enache, Constantinescu - Borța, Buzan, Dinu, Juncu - Frăsineanu, Baicu, Constantin. În prima repriză au marcat: Baicu (două), Constantin (două) și Frăsineanu. În partea a doua a meciului au intrat pe teren următorii: Dică - Vlădulescu, Spahija, Constantinescu - Creț, Șoimaru, Ilie, Trocan - Trancă, Markovic, Ciutică. În repriza secundă au marcat Trocan și Trancă, ambii cu câte două reușite. Ca urmare a acestui rezultat, „satelitul” Universității ajunge la cea de a treia victorie consecutivă.

#PepinieraInseamnaViitor

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.