Strângem rândurile: echipa a doua reia pregătirile pentru următoarea etapă

Strângem rândurile: echipa a doua reia pregătirile pentru următoarea etapă

Chiar dacă echipa a doua a Științei a pierdut două jocuri la rând în Liga a III-a, Seria a IV-a, nu ne pierdem speranța în lupta pentru locul 1 și ne pregătim din ce în ce mai bine. Urmează cea de a noua etapă a campionatului și suntem obligați să revenim cu victorie!

Vom începe chiar de astăzi pregătirile în vederea următoarei dispute. Antrenorul principal al Universității Craiova II, Corneliu Papură a sunat adunarea în această dimineață pe terenul de la Ișalnița. Cel de al doilea antrenament al zilei va avea loc după-amiaza în același loc. Marți sunt programate tot două ședințe de pregătire, dimineața la Ișalnița și după-amiaza la „CFR”. Pe stadionul „Extensiv” antrenamentele se vor desfășura joi și vineri după-amiaza. 

Partida Universitatea Craiova II - Millenium Giarmata din etapa a noua a Ligii a III-a, Seria a IV-a se va disputa sâmbătă, 21 octombrie 2017, de la ora 15:00, pe stadionul „Extensiv”. Intrarea este LIBERĂ!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 27 Mai 2018

21:00

Cupa României

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Pro TV, Telekom Sport

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1049
3Universitatea Craiova1038
4Viitorul1035
5Astra Giurgiu1033
6Poli Iași1024

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.