Totul despre #BILETELE la meciul din Cupă cu FC Viitorul

Totul despre #BILETELE la meciul din Cupă cu FC Viitorul

Bătălie pe ambele fronturi. Pentru visul Cupei cu numărul magic 8, purtat de „minunea blondă”, facem împreună primul pas în manșa tur a semifinalei cu FC Viitorul și punem la vânzare #BILETELE pentru acest duel de foc.

Toți posesorii de abonamente au locul asigurat în #VulcanulDePeOblemenco. Abonații din afara Craiovei trebuie să trimită un e-mail pe adresa ticketing@ucv1948.ro care să conțină o copie după abonament și o copie după buletin, până duminică, 31 martie 2019, ora 23:59, pentru a intra în posesia biletelor în timp util.

Elevii și studenții au parte la acest meci de un preț special la 10 lei în Peluza Nord. Aceștia trebuie să aibă OBLIGATORIU carnetul de elev sau legitimația de student la poarta de acces în stadion. 

Clubul nostru vă prezintă, detaliat, mai jos, toate variantele prin care îți poți asigura prezența pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova:

1)  Scanezi BILETUL la poartă direct de pe smartphone. Primești un e-mail de confirmare a comenzii care conține atașat biletul în format .PDF., apoi trebuie salvat în memoria telefonului și deschis înainte de a ajunge la porțile de acces ale arenei. Codul de bare de pe telefonul mobil trebuie să fie VIZIBIL în totalitate pentru scanare.
2) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova. Programul de funcționare este următorul: zilnic în intervalul orar 10:00 – 20:00 (inclusiv în weekend).
3) De la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 - 19:00 (inclusiv în weekend)
4) De la magazinul oficial situat în Electroputere Parc Mall, la etaj. Programul de funcționare este următorul: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 (inclusiv în weekend).
5) De la partenerii Eventim.ro: ORICE stație OMV și ORICE magazin Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.
6) Online, prin platforma Eventim.ro, accesând următorul link: https://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2018-2019-stadionul-ion-oblemenco-1110364/performance.html. Dacă veți da click pe opțiunea „Selectarea planului de sală”, vă veți putea alege tribuna, rândul și locul dorit, iar biletul va ajunge direct la dumneavoastră acasă prin firma de curierat. Puteți opta pentru plata cu cardul în deplină siguranță.
7) Online, prin platforma Eventim.ro, cu funcția Print-At-Home, accesând, de asemenea, link-ul.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluza Nord (pentru elevi & studenți): 10 LEI
Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
Tribuna a II-a: 30 LEI
Tribuna I: 40 LEI
Tribuna VIP: 100 LEI

Universitatea Craiova – FC Viitorul din manșa tur a semifinalelor Cupei României, ediția 2018 – 2019, se va disputa joi, 4 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

#BataliaPentruCupa

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 22 Iun 2019

00:00

FK Orenburg

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.