Tu scrii povestea Științei din tribune astă-seară!

Tu scrii povestea Științei din tribune astă-seară!

Astă-seară, de la 21:00, ne vedem iarăși la stadion. Știința are nevoie de noi. De voi. De voi, cei care i-ați fost aproape și în momente mai dificile. De voi, cei care aproape ați umplut tribuna a doua la primul meci de la revenire, cu Bistrița. De voi, cei care ați crezut în renașterea Universității de la început, cei care ați mers după ea la Arad, la Oradea, la Reșița sau la Satu Mare, cei care i-ați văzut crescând de la meci la meci pe Ivan, Vătăjelu, Băluță sau Bancu, cei care niciodată nu ați fost indulgenți cu conducerea clubului, dar mereu ați fost trup și suflet alături de jucători, oricare ar fi fost ei. De ei, copiii care în 2013 purtau tricouri cu Ferfelea sau Curelea și care astăzi sunt adolescenți, aproape tineri adulți, gata să facă fiecare pas înainte, în viață, alături de Știința.

Campionatul este abia la început. Până la playoff ne așteaptă multe momente grele, multe meciuri frumoase, multe momente magice, multe nopți nedormite de analizat pe toate părțile jocurile, după meciuri mai puțin reușite, multe goluri la care vom exploda de bucurie și multe la care ne vom îngropa în tristețe. Ne așteaptă un an de fotbal la cel mai înalt nivel, multe seri de povestit nepoților pe Ion Oblemenco. Universitatea va fi și anul acesta la vârful primei divizii, așa cum este și anul acesta, pentru a doua oară consecutiv, în cupele europene.

Nimeni nu a zis că începuturile sunt mereu ușoare. Lucrurile cele mai frumoase se construiesc greu. Așa cum o zic toți foștii mari jucători ai clubului, la Craiova succesele nu au farmec dacă vin fără suferință prealabilă. La 70 de ani de la prima ei filă, povestea Științei continuă să se scrie, astă-seară, cu tine în tribune. Ca de obicei.

#BataliaPentruPodium #CampioniLaSuporteri

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 21 Oct 2018

21:00

FCSB

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1FCSB1021
2Astra Giurgiu1017
3CFR Cluj1017
4Gaz Metan1017
5Sepsi Sf. Gheorghe1016
6Viitorul1016
7Universitatea Craiova1015
8Poli Iași1014
9Dunărea Călărași1013
10FC Dinamo1011
11Concordia1011
12FC Botoșani109
13FC Hermannstadt107
14FC Voluntari104

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.