Tu scrii povestea Științei din tribune astă-seară!

Tu scrii povestea Științei din tribune astă-seară!

Astă-seară, de la 21:00, ne vedem iarăși la stadion. Știința are nevoie de noi. De voi. De voi, cei care i-ați fost aproape și în momente mai dificile. De voi, cei care aproape ați umplut tribuna a doua la primul meci de la revenire, cu Bistrița. De voi, cei care ați crezut în renașterea Universității de la început, cei care ați mers după ea la Arad, la Oradea, la Reșița sau la Satu Mare, cei care i-ați văzut crescând de la meci la meci pe Ivan, Vătăjelu, Băluță sau Bancu, cei care niciodată nu ați fost indulgenți cu conducerea clubului, dar mereu ați fost trup și suflet alături de jucători, oricare ar fi fost ei. De ei, copiii care în 2013 purtau tricouri cu Ferfelea sau Curelea și care astăzi sunt adolescenți, aproape tineri adulți, gata să facă fiecare pas înainte, în viață, alături de Știința.

Campionatul este abia la început. Până la playoff ne așteaptă multe momente grele, multe meciuri frumoase, multe momente magice, multe nopți nedormite de analizat pe toate părțile jocurile, după meciuri mai puțin reușite, multe goluri la care vom exploda de bucurie și multe la care ne vom îngropa în tristețe. Ne așteaptă un an de fotbal la cel mai înalt nivel, multe seri de povestit nepoților pe Ion Oblemenco. Universitatea va fi și anul acesta la vârful primei divizii, așa cum este și anul acesta, pentru a doua oară consecutiv, în cupele europene.

Nimeni nu a zis că începuturile sunt mereu ușoare. Lucrurile cele mai frumoase se construiesc greu. Așa cum o zic toți foștii mari jucători ai clubului, la Craiova succesele nu au farmec dacă vin fără suferință prealabilă. La 70 de ani de la prima ei filă, povestea Științei continuă să se scrie, astă-seară, cu tine în tribune. Ca de obicei.

#BataliaPentruPodium #CampioniLaSuporteri

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 24 Feb 2019

20:00

FCSB

Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj2347
2FCSB2344
3Universitatea Craiova2342
4Astra Giurgiu2335
5Viitorul2333
6Sepsi Sf. Gheorghe2333
7FC Botoșani2332
8Poli Iași2331
9FC Hermannstadt2329
10Gaz Metan2329
11FC Dinamo2328
12Dunărea Călărași2321
13Concordia2317
14FC Voluntari2316

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.