Un nou meci, o nouă victorie: „satelitul” învinge SCM Alexandria!

Un nou meci, o nouă victorie: „satelitul” învinge SCM Alexandria!

Echipa a doua a Universității Craiova a disputat astăzi un nou meci de pregătire. Băieții lui Papură și Gușatu au bifat un nou rezultat pozitiv: 3 - 1 cu formația SCM Alexandria. Borța, Markovic și Vulpe au marcat pentru alb-albaștri.

Cei doi antrenori ai „satelitului” au optat pentru următorul prim unsprezece: Popescu – Ion, Puțaru, Constantinescu – Borța, Buzan, Dinu, Trocan – Frăsineanu, Baicu, Trancă. Au mai evoluat, pe parcursul meciului: Vlădulescu, Albăstroiu, Ciutică, Nichifor, Vulpe, Markovic. 1 - 1 a fost scorul la pauză, Borța fiind primul marcator din tabăra noastră. Markovic și Vulpe au majorat diferența, iar cei de la „satelit” câștigă cu 3 - 1. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă.

Următorul meci amical va fi sâmbăta aceasta împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Ora disputei va fi anunțată, în curând, pe website-ul oficial al clubului nostru.

#PepinieraInseamnaViitor

 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.