Universitatea Craiova & Vectrum Solutions, împreună spre marea performanță!

Universitatea Craiova & Vectrum Solutions, împreună spre marea performanță!

Vectrum Solutions a devenit în mod oficial partenerul Universității Craiova. Suntem mândri și onorați ca urmare a realizării acestei colaborări: bine ai venit în familia Științei, Vectrum!

Despre Vectrum Solutions:

„Vectrum Solutions este o companie cu capital integral privat care ofera o gama completa de servicii de constructii si instalatii. Suntem specializati in proiectarea de solutii complete si inovatoare, ajutand la optimizarea afacerii clientilor nostri. Infiintata in 2008, S.C. Vectrum Solutions S.R.L. a ajuns astazi o firma de constructii apreciata de clientii sai deoarece raspunde cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale acestora. Compania noastra este intotdeauna orientata catre cresterea eficientei si reducerea costurilor, pe baza colaborarii cu renumiti arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii. Fiecare cerinta a clientilor nostri este atent analizata cu scopul oferirii solutiilor cele mai eficiente, reusind astfel sa castigam increderea partenerilor si reinnoirea contractelor de colaborare.

Cheia succesului companiei noastre sta in echipa de profesionisti, compusa dintr-un personal tanar, motivat si responsabil, gata sa puna in aplicare cele mai dificile sarcini si de a transforma cele mai complexe cerinte in solutii rapide si eficiente. In prezent, echipa noastra numara 110 de angajati, insa in permanenta cautam profesionisti care sa aduca o valoare adaugata serviciilor noastre.”

Website oficial: http://www.vectrum.ro

Facebook oficial: http://www.facebook.com/vectrumsolurions/

#VectrumSolutions

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 14 Dec 2019

20:00

FC Voluntari

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1938
2Astra Giurgiu1937
3Universitatea Craiova1934
4Viitorul1932
5FCSB1931
6Gaz Metan1930
7FC Dinamo1928
8FC Botoșani1926
9Politehnica Iași1922
10Sepsi Sf. Gheorghe1919
11Academica Clinceni1919
12Chindia1917
13FC Hermannstadt1916
14FC Voluntari199

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.