Universitatea Craiova vă propune să facem front comun împotriva ”mincinoșilor de serviciu”

Universitatea Craiova vă propune să facem front comun împotriva ”mincinoșilor de serviciu”

Au spus: ”Stadionul nu e gata, se va deschide în primăvară”. Au mințit. Au spus: ”Echipă finanțată din bani publici”. Au mințit. Au spus: ”Bani publici pentru inaugurarea stadionului”. Au mințit. Acum spun: ”Nu s-a jucat cu casa închisă cu Slavia”. Mint iar. Suporterii Universității Craiova știu deja ne referim mai ales la o publicație anume, una căreia am decis să nu-i mai acordăm acreditări la meciurile Științei, după ani de zile de astfel de dezinformări și atacuri calomnioase la adresa celui mai iubit club de fotbal din provincie.

Realitatea este că Universitatea Craiova a vândut  până în acest moment 5350 de abonamente, în valoare totală de circa 1.800.000 RON, și, ținând cont de ritmul în care continuă să se facă abonamente, estimăm că vom depăși pragul de 10.000 până la începutul playoff-ului. Realitatea este că TOATE biletele puse în vânzare de club pentru meciul cu Slavia Praga (21.853 de bucăți, în valoare de circa 530.000 RON) au fost epuizate cu circa 5 ore înainte de începerea meciului cu Slavia. Nu spunem că nu au existat și locuri goale pe stadion. Din restul de 5350 de abonați și 2685 de invitați (parteneri, autorități locale, foste glorii, apropiați ai jucătorilor și staff-ului), nu toți au putut să ajungă la meci. Dar să spui că au fost doar 21.000 de oameni pe stadion, în condițiile în care la tribuna a doua și peluze, cel puțin, nu puteai să arunci un ac, este o minciună sfruntată. Una dintre multele minciuni, multe dintre ele demonstrate ca fiind minciuni, pentru care autorii nu și-au cerut scuze nici până în ziua de azi.

De aceea, clubul Universitatea Craiova propune suporterilor campania ”Dă-le peste nas mincinoșilor de serviciu, fă-ți abonament la meciurile Științei”. Scopul acestei campanii? Să atingem pragul de 10.000 de abonați cât mai repede, spre disperarea acestor mincinoși de serviciu care se pretind gazetari.

Apropo de o altă minciună, profităm de această ocazie pentru a preciza că toate costurile evenimentului de lansare au fost suportate de clubul Universitatea Craiova. Cheltuielile nu au vizat doar ceremonia de deschidere în sine, ci și mobilier, servicii tehnice, hospitality, catering și altele. Înțelegerea cu proprietarul stadionului, așa cum am mai spus-o, este că 10% din încasările de la fiecare meci să meargă către autoritățile locale.

Clubul Universitatea Craiova va continua și pe viitor să răspundă punctual, cu cifrele și adevărul în față, tuturor pseudo-jurnaliștilor care vor murdări numele Științei cu minciunile lor, minciuni de serviciu ale unor mincinoși de serviciu. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 26 Oct 2018

21:00

Astra Giurgiu

Liga 1 Betano

Stadionul „Marin Anastasovici”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1223
2FCSB1221
3Astra Giurgiu1220
4Gaz Metan1220
5Universitatea Craiova1219
6Sepsi Sf. Gheorghe1219
7Viitorul1219
8FC Botoșani1215
9Dunărea Călărași1114
10Poli Iași1214
11Concordia1214
12FC Dinamo1111
13FC Hermannstadt128
14FC Voluntari128

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.